Meehelpen als vrijwilliger

Wil je graag even in het groen werken? Wil je graag anderen ontmoeten? Of wil je gewoon even rust in je hoofd? 033GROEN beheert een aantal tuinen waarin je van harte welkom bent om de handen uit de mouwen te steken. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen. Dit kan in onderstaande tuinen.

Kijk of er een datum tussen zit die jou uitkomt. Aanmelden gewenst, maar niet noodzakelijk.


Buurttuin starten

Steeds meer Amersfoorters transformeren een stuk openbaar terrein in een groene klimaatvriendelijke en biodiverse buurttuin. De gemeente stimuleert dit en heeft ook budget om dit te ondersteunen. Ook via andere kanalen is budget te krijgen. 033GROEN helpt je bij het opstarten, bij het maken van een ontwerp en bij de realisatie. Klik hier voor inspiratie.

Neem contact met ons op om samen te verkennen wat mogelijk is bij jullie in de buurt of straat.


Jaarlijkse vrijwilligersuitje

Zonder onze vrijwilligers lukt het niet om meer betekenisvol groen in Amersfoort te realiseren en in stand te houden. We zijn hun heel dankbaar voor hun inzet, enthousiasme en positiviteit. We proberen elk jaar een leuk en inspiratievol uitje te organiseren naar plekken in Nederland waar betekenisvol groen goed is gelukt. In 2019 zijn we naar Rotterdam geweest, in 2021 naar Utrecht, in 2022 naar de Floriade in Almere en in 2023 o.a. naar de eco-Kathedraal in Mildam.